Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Για αύριο 8 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 15:00΄ ορίστηκε ο εντός έδρας αγώνας της ομάδος μας για τα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας σε αυτή την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, καλείται να αντιμετωπίσει την ισχυρή ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας, με στόχο τους βαθμούς της νίκης. Ο Ορφέας, έχοντας ως πλεονέκτημα την έδρα, θα προσπαθήσει να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας. Αντίθετα, ο Αλμωπός, όντας ισχυρή ομάδα και διεκδικώντας μία θέση στα play off, θα προσπαθήσει για την νίκη που θα τον κρατήσει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο αγώνας αναμένεται εντυπωσιακός μιας και οι δύο ομάδες διαθέτουν νεανικά και αξιόλογα ρόστερ στην κατηγορία.

Προϊστορία (σεζόν 2011-2012):


- Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Α1 κατηγορία Πέλλας, πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία, την 18-09-2011 εκεί όπου ο Ορφέας έχοντας καλή εμφάνιση, αν και προηγήθηκε στο σκορ με 0-1, γνώρισε τελικά την ήττα με σκορ 3-1 με τα τέρματα του Αλμωπού να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο.
- Εν συνεχεία πριν από περίπου ένα χρόνο (21-12-2011) στον δεύτερο γύρω του πρωταθλήματος, ο Ορφέας έχοντας ανακάμψει αγωνιστικά, υποδέχθηκε στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής τον Αλμωπό, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-2. 

1 σχόλιο: