Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 1-0

Την εκτός έδρας ήττα γνώρισε σήμερα (18.11.2012) η ομάδα μας στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Ο Ορφέας, αγωνιζόμενος στην Ίδα, απέναντι στον νεοφώτιστο  Μακεδονικό, παίζοντας άσχημο ποδόσφαιρο, γνώρισε την δίκαιη ήττα με σκορ 1-0. Το παιχνίδι που παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι της ομάδος μας που ταξίδεψαν στην Ίδα, ήταν πολύ κακό και για τις δύο ομάδες, με ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες. Η ήττα αυτή αποτέλεσε την τρίτη  ήττα του Ορφέα σε πέντε εκτός έδρας αγωνιστικές και η ομάδα μας αγνοεί την εκτός έδρας νίκη έως και σήμερα (2 ισοπαλίες & 3 ήττες).
Στο αγωνιστικό μέρος, οι δυο ομάδες δεν προσέφεραν το αναμενόμενο θέαμα, παίζοντας με μακρινές μπαλιές, μη μπορώντας να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις για γκολ. Οι ομάδες πήγαν
στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. Στην επανάληψη ο Ορφέας πίεσε για το γκολ, χωρίς όμως να μπορεί να αναπτυχθεί σωστά. Η μία και μοναδική αξιόλογη φάση για την ομάδα μας ήρθε στο 70ο περίπου λεπτό, όταν ο Τσεγάνης βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, πλάσαρε πολύ ωραία, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Τέλος το αποτέλεσμα κρίθηκε στο 82ο περίπου λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι πίεσαν και έπειτα από σέντρα, σε συνδυασμό με τραγικό λάθος της άμυνας της ομάδος μας σε διώξιμο της μπάλας, ο έκαναν το 1-0. Από 'κει και έπειτα ο Ορφέας πίεσε, δίχως όμως να καταφέρει κάτι το αξιόλογο.

Άριστη η σημερινή διαιτησία του διαιτητή κ. Καραμπατάκη και των βοηθών του κ. Σίπκα Σ. & κ. Αποστολούδα.

Η σύνθεση του Ορφέα:
Ακριτίδης, Συμεού, Παπουλίδης, Ουζούνης, Βόλτσης (Καραμαλάκης 46΄), Χόντζιας, Μπράσα, Σωκρατίδης, Βλαδίκας (Τούσιας 65΄), Παπαχρήστου, Τσεγάνης (Ιωσηφίδης 80΄).

Από το 85ο λεπτό ο Ορφέας αγωνίστηκε με 10 παίκτες εξαιτίας τραυματισμού του Τούσια.

Ακολουθούν φωτογραφίες αγώνα:






1 σχόλιο:

  1. εγιναν και καποιες κακες επιλογές παικτών που δεν πρεπει να επαναληφθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή