Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 6-2

Μεγάλη μέρα η χθεσινή (06.10.2012) για την ομάδα μας η οποία αγωνίστηκε κόντρα στον Εδεσσαϊκό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Πέλλας. Ο Ορφέας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και εκμεταλλευόμενος τα αρκετά λάθη της ομάδας του Εδεσσαϊκού, πήρε το τοπικό ντέρμπι με σκορ 6-2. Το παιχνίδι που παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ήταν ανοιχτό και για τις δύο ομάδες, με τον Ορφέα να έχει την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και να επικρατεί εύκολα στο ματς. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι αν και με 10 παίκτες από το 55ο λεπτό, κατάφεραν και πέτυχαν 2 τέρματα.
Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα μας ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 4ο  λεπτό του αγώνα έπειτα από ατομική ενέργεια και σουτ του Τσεγάνη ο οποίος προηγουμένως εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των αντιπάλων. Ακολούθως ο ίδιος παίκτης στο 35ο λεπτό και πάλι εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας του Εδεσσαϊκού, έγγραψε με πλασέ το 2-0. Ο Ορφέας συνέχισε να πιέζει και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και στο 40ο  λεπτό ο Παπαχρήστου με όμορφο πλασέ έκανε το 3-0. Καταιγιστικός όμως ο Ορφέας και με την ψυχολογία με το μέρος του πέτυχε ακόμα ένα τέρμα στο 43ο λέπτό με σκόρερ τον Σαμπάν Μπράσα (Piou) ο οποίος μετά από σουτ το Τσεγάνη στο δοκάρι, πήρε την επαναφορά και με δυνατό σουτ έκανε το 4-0.
Στην επανάληψη ο Ορφέας μπήκε και πάλι δυνατά κερδίζοντας πέναλτι στο 55ο λεπτό, μετά από
απόκρουση της μπάλας με το χέρι πάνω στην γραμμή του τέρματος, από τον αμυντικού του Εδεσσαϊκού Καπαγιάρογλου. Από την φάση αυτή ο Εδεσσαϊκός έμεινε με 10 παίκτες και ο Τσεγάνης έκανε 5 τα τέρματα της ομάδος μας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Εδεσσαϊκός παρά την αποβολή, ισορρόπησε κάπως το ματς και στο 70ο & 79ο λεπτό αντίστοιχα, μείωσε σε 5-2. Τέλος στο 88ο  λεπτό, ο Τσεγάνης έβαλε το "κερασάκι στην τούρτα" γράφοντας το 6-2 (4 προσωπικά του τέρματα) μέσα σε κλίμα πανηγυρισμών.
Επίσης από τα σπάνια αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα ήταν ο ποδαρόδρομος επιστροφής των παικτών του Εδεσσαϊκού από το γήπεδο του Ριζαρίου έως την Έδεσσα (αποτέλεσμα της ήττας τους)!
Τέλος το Δ.Σ. του Ορφέα Ριζαρίου, εκφράζει τις ευχαριστίες προς το πρόσωπο του νεαρού ρέφερι κ. Πασλαμούσκα και των βοηθών του κ. Σίπκα Ι. & κας Μήτρου, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί στις υποδείξεις τους, γεγονός που διαφημίζει τον σύλλογο διαιτητών Ν. Πέλλας.

Η σύνθεση του Ορφέα:
Πασχαλίδης, Καραμαλάκης, Σαββίδης (Κικίδης), Ουζούνης (Απάζογλου), Παπουλίδης, Μπράσα, Συμεού, Ιωσηφίδης, Σωκρατίδης (Χότζιας), Παπαχρήστου, Τσεγάνης.

Ακολουθούν φωτογραφίες αγώνα:














1 σχόλιο: