Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 1-1

Ισόπαλος έφυγε ο Ορφέας από τον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα στην Κρ. Βρύση, αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα της Ακαδημίας. Το σκορ θεωρείται άδικο μιας και η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο για ακόμα μία φορά και σίγουρα δικαιούταν το τρίποντο. Ο Ορφέας είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δημιουργώντας φάσεις, πλην όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. 
Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα μας ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ στο 30ο λεπτό με πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαχρήστου Π. Ακολούθως η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση, κερδίζοντας και αυτοί με την σειρά τους πέναλτι, κάνοντας το 1-1 στο 40ο λεπτό. Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα μας.
Τέλος, διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σφελινιώτης Αλέξανδρος του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης αντί του κ. Πασλαμούσκα, μιας και οι διαιτητές του συνδέσμου Πέλλας απέχουν από τις υποχρεώσεις τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαιτησία του Θεσσαλονικιού ρέφερι ήταν εξαιρετική.

Η σύνθεση του Ορφέα:
Ακριτίδης, Κατικαρίδης, Ουζούνης(Βόλτσης46΄), Καραμαλάκης, Παπουλίδης, Χότζιας, Σωκρατίδης, Απάζογλου(Συμεού46΄), Τσεγάνης,  Βλαδίκας(Μούλας65΄), Παπαχρήστου.

Ακολουθούν φωτογραφίες αγώνα:











1 σχόλιο: