Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (01-09-2012)

Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα μας, στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την νίκη της με 4-2 επί της Δόξας Εξαπλατάνου. Στον χθεσινό αγώνα-διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τον οποίο παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων αλλά και γενικότερα λάτρεις του ποδοσφαίρου, αμφότερες ομάδες αποτελούμενες από πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, υποσχόμενες πολλά για το μέλλον. Ο αγώνας τα είχε όλα, πάθος, δύναμη, ανατροπές και πολλά γκολ κρατώντας μέχρι το τέλος, ζοφερό το ενδιαφέρον το θεατών. 
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ορφέας μπήκε μουδιασμένος στο γήπεδο και μόλις στο 3ο λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι, συνέχισαν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο και να δημιουργούν φάσεις για γκολ. Παράλληλα, ο Ορφέας δημιούργησε μερικές αξιόλογες φάσεις. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας πίσω στο σκορ με 0-1. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Κώστα Μαλουμίδη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα, αποφασισμένοι για την νίκη. Στο 50ο λεπτό, ο Τσεγάνης με ωραία κεφαλιά φέρνει το παιχνίδι στα ίσα και λίγο αργότερα (75ο λεπτό), με
τον ίδιο τρόπο πετυχαίνει το 2-1 μέσα σε κλίμα πανηγυρισμών. Όμως η Δόξα δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και στο 80ο λεπτό ισοφάρισε το ματς με σέντρα από αριστερά. Από κει και πέρα, ο αγώνας απόκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγωνία ώσπου στο 86ο λεπτό, ο Σαμπάν Μπράσα (Piou) έκανε το 3-2 χαρίζοντας χαμόγελα στους φίλους του Ορφέα. Τέλος στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Συμεού έγραψε το τελικό 4-2 μέσα σε αποθέωση, χαρίζοντας τους 3 βαθμούς στην ομάδα μας.
Ο αγώνας αυτός έρχεται να προσθέσει μια ακόμα σερί επίσημη νίκη (3 στα 3) μετά τους δύο αγώνες του κυπέλλου και να δείξει ότι η ομάδα μας μπορεί να καταφέρει πολλά στην φετινή σεζόν. Τέλος πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σελεμίδη και των βοηθών του.







1 σχόλιο: